Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis

Tel: 0294-282847  Ma-Vr.: 9:00-18:00

8GB Livescribe SKY Wifi Propack

0
0 review(s) Schrijf uw eigen beoordeling

NIEUW! Draadloos synchroniseren van je notities en audio met gratis Evernote account. Speel af en deel je interactieve notities op elk moment met je PC, Mac, iPad, Android tablet of smartphone.

Meer informatie >
Niet in voorraad
  • Op voorraad: Vandaag voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Boven de €75,- gratis bezorgd in Nederland
  • 14 dagen retourgarantie
  • Specificaties
  • Reviews
  • Stel je vraag

Details

Neemt alles op wat je hoort, zegt en schrijft en koppelt de opnamen direct aan je gemaakte notities. 8GB aan geheugenopslag goed voor 400 uur audio en duizenden pagina’s met notities, diagrammen en tekeningen.

Plaats je pen ergens op het papier en je hoort direct de audio van precies hetzelfde moment dat je de tekst schreef.

Draadloos synchroniseren van je notities en audio met gratis Evernote account. Speel af en deel je interactieve notities op elk moment met je PC, Mac, iPad, Android tablet of smartphone.

Productbeschrijving

De smartpen onthoudt alles, zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen

Neemt alles op wat je schrijft of hoort samen of apart. Klik op je notities om tegelijk te horen wat er op dat moment is gezegd toen je die notitie maakte.

Vanaf papier, direct naar je digitale wereld

Automatische en draadloze overdracht van je geschreven notities met of zonder audio naar je vrije account bij Evernote om het daar terug te kunnen beluisteren door middel van vrijwel elk systeem. Je Livescribe Evernotegebruik is inclusief 500 MB opslag voo je smartpennotities en audio-opnamen.

Op elk moment en overal toegang tot je eigen notities

Evernote geeft je de mogelijkheid om snel je notities terug te vinden, te delen met anderen, je vergaderingen en ideeën te beluisteren op elk moment op vrijwel elk apparaat.

8GB geheugen opslag: Meer ruimte voor opname en notities

Een 8GB smartpen is goed voor een opslag van 800 uur audio en duizenden pagina’s notities.

Draadloos overdracht van gegevens en delen met anderen.

Automatisch worden de opgenomen notities en gesprekken draadloos verstuurd en nauwkeurig bewaard in je gratis Evernote account. In Evernote is het terugvinden, het delen en afspelen erg gemakkelijk op vrijwel elk apparaat.

Livescribe papier

Livescribe smartpennen gebruiken gewoon papier dat bedrukt is met een uniek patroon met zeer kleine puntjes (dotforms). Deze kleine puntjes zijn de herkenningscoördinaten voor de smartpen en zorgen dat alles van aantekeningen en tekeningen exact wordt vastgelegd. Op de “punt” nauwkeuring dus.

Livescribe smartpennen werken uitsluitend met Livescribe papier. Je kunt kiezen uit verschillende soorten notitieboeken met verschillende prijzen. Blanco, lijnen of ruitjes voorzien van spiraal, of ingebonden, kladblokjes of sticky notes. Zoek uit wat bij je past.

Memorecorder

Ook zonder Livescribe papier kan je direct met een druk op de knop uw audio-opname met de smartpen maken.

Calculator aan boord.

De smartpen calculeert direct terwijl je schrijft op papier. Optellen,aftrekken, vermenigvuldigen en delen op papier en het antwoord vind je terug op het scherm van je smartpen.

Systeemvoorzieningen

Ondersteunt meerdere talen, tijd, datuminformatie, opslagruimte, instellingen voor links- en rechtshandigen en de capaciteit van de batterij.

 

  1. Echte opnametijd kan variëren afhankelijk van de audioinstellingen. Vraag toestemming voor de opname
  2. Evernote werkt op de Mac®, Windows®, iOS®, Android™ en de meeste webbrowsers
  3. Wi-Fi netwerken waarop ingelogd moet worden voor toegang tot een webpagina worden niet direct ondersteund door de Sky wifi smartpen
Schrijf uw eigen beoordeling
Schrijf uw eigen beoordeling

U waardeert: 8GB Livescribe SKY Wifi Propack

Hoe waardeert u dit product?

Beoordeling

ONZE SERVICE