DigiGadgets.nl

Ga direct naar hoofd-inhoud »

onze vermelding op www.keurmerk.info
Cleanbits duurzaam
Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
Vragen? Bel 0294 282847

Ma t/m Vr 9.00 - 17.00 uur
Your shopping cart is empty

Retour- en omruilservice

Als consument heeft u het recht een aankoop binnen 14 dagen te annuleren, het zogenoemde herroepingsrecht. In beginsel komen de kosten voor retourzending voor uw eigen rekening.

Mocht u binnen de termijn van 14 dagen besluiten het product te willen retourneren dan verzoeken wij u dit te doen, indien mogelijk in de originele verpakking. Verzendingen die initieel kostenloos zijn toegestuurd zult u altijd op eigen kosten retour moeten zenden. Producten die gebruikssporen vertonen of beschadigd zijn door onoordeelkundig gebruik komen niet in aanmerking voor retourzending. Om hygiënische redenen is retourzending van strings, slips en dergelijke, uitgesloten indien de verpakking geopend is.

We verzoeken u om uw retourzendingen binnen 14 dagen aan te melden via retour@XLcommerce.nl onder vermelding van uw ordernummer.

Het terug betalen van uw aankoopbedrag, eventueel vermeerdert met de kosten voor het retourzenden, zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen gebeuren.

Gebruik maken van de Gratis omruilservice

Uitsluitend producten die maatgebonden zijn en retour gezonden worden om te ruilen voor een andere maat of ander model, komen in aanmerking voor de GRATIS retour en omruilservice. Overige producten zult u op eigen kosten retour moeten zenden. Om gebruik te kunnen maken van de Gratis retour & omruilservice dient u uw retourzending aan te melden bij de klantenservice door invulling van ons formulier.

Na beoordeling door onze klantenservice krijgt u instructies omtrend de retourzending.