DigiGadgets.nl

Ga direct naar hoofd-inhoud »

onze vermelding op www.keurmerk.info
Cleanbits duurzaam
Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis
Vragen? Bel 0294 282847

Ma t/m Vr 9.00 - 17.00 uur
Your shopping cart is empty

Retour- en omruilservice

Als consument heeft u het recht een aankoop binnen 14 dagen te annuleren, het zogenoemde herroepingsrecht.

Mocht u binnen de termijn van 14 dagen besluiten het product te willen retourneren dan kunt u dit kosteloos aan ons retour sturen, indien mogelijk in de originele verpakking. Producten die gebruikssporen vertonen of beschadigd zijn door onoordeelkundig gebruik komen niet in aanmerking voor retourzending.

We verzoeken u om uw retourzendingen binnen 14 dagen aan te melden via retour@XLcommerce.nl onder vermelding van uw ordernummer.

Het terug betalen van uw aankoopbedrag inclusief de initiële verzendkosten zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen gebeuren.

Gebruik maken van de Gratis retour & omruilservice

Om gebruik te kunnen maken van de Gratis retour & omruilservice dient u uw retourzending aan te melden bij de klantenservice door invulling van ons formulier. Gratis retour zenden is niet mogelijk bij het omruilen van maten, kleuren of als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht.

Na beoordeling door onze klantenservice krijgt u een retournummer en het antwoordnummer toegestuurd. Gebruik van het antwoordnummer zonder een door de klantenservice uitgegeven retournummer kan resulteren in verrekening van de verzendkosten.